Lifestyle

Win actie: het boek Backpack bestemmingen

Backpack Bestemmingen

Ik heb een erg leuke win actie! Ik mag namelijk aan één van mijn lezers het nieuwe boek “Backpack bestemmingen” geschreven door Roëll de Ram van WeAreTravellers weggeven. Dit is een gaaf boek en ik weet zeker dat je tijdens het lezen direct zin krijgt om jouw rugzak te pakken en op reis te gaan!

Win actie: het boek Backpack bestemmingen!

Waar gaat het boek Backpack bestemmingen over?

De naam zegt het al, het boek Backpack bestemmingen gaat over backpacken! In dit boek lees je alles over de gaafste plekken waar je wilt gaan backpacken. Er staat niet zozeer in hoe je nou moet backpacken, maar het boek staat vol met gave bestemmingen waar je naar toe wilt. Het zijn bestemmingen waar je lekker zelf kunt (en wilt) rondreizen! In totaal staan er 23 bestemmingen in waaronder de bekende plekken zoals Thailand en Vietnam. Maar het boek heeft mij verrast met hele toffe reizen, bijvoorbeeld roadtrippen in Canada, treinreizen in Japan of Sri Lanka, maar ook verhalen over wekenlang rondtrekken door Zuid-Afrika. Ik heb al veel gereisd, maar ik heb na het lezen van dit boek weer een aantal dingen op mijn bucket list erbij gezet!

Dit zijn alle landen die voorkomen in het boek:

Amerika, Australië, Brazilië, Canada, Colombia, Costa Rica, Cuba, Indonesië, IJsland, Japan, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Nepal, Peru, Portugal, Seychellen, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam en Zuid-Afrika.

win actie, Win actie: het boek Backpack bestemmingen

Waarom is dit boek zo leuk?

Het is een hardcover boek van méér dan 200 pagina’s. Er staan super veel mooie foto’s in het boek, gave routes en ontzettend veel tips. Tips over de reistijd die je nodig hebt voor een land, tips voor vervoer in het land, tips voor de beste reistijd, tips voor accommodaties en tips over de lokale gerechten! Kortom, heel veel tips! Het is bovendien een heerlijk overzichtelijk boek. Het boek is voor iedereen die gaat reizen geschikt; voor mensen die voor het eerst gaan backpacken, de die-hard backpackers, maar ook voor de flashpackers.

Bij het lezen van dit boek krijg je gelijk zin om je rugzak (of koffer) te pakken en weg te gaan.

win actie, Win actie: het boek Backpack bestemmingen

Hoe kun je deelnemen?

Ben je enthousiast en wil je het boek Backpack bestemmingen winnen?

Wil je het boek Backpack bestemmingen kopen?

Backpack Bestemmingen kost €20,- en is onder andere te koop via Bol.com! Dit boek is een leuk cadeau aan jezelf, maar het is natuurlijk ook een erg leuk om dit te geven aan iemand voor bijvoorbeeld de komende feestdagen!


Geef een reactie