Samenwerken

Heb je interesse om je product, bestemming of beleving via TRVLMRK te promoten? Ik stuur je graag meer informatie over de mogelijkheden en vind het altijd leuk om een (eventuele) samenwerking te bespreken. Neem contact op met mij (Marieke Willems) door een e-mail te sturen naar info@trvlmrk.com. Ik neem altijd zo snel mogelijk contact met je op, maar mocht ik op reis zijn dan kan het iets langer duren.

samenwerken trvlmrk, Samenwerken

Focusgebieden op TRVLMRK

  • Cultuur & natuur
  • Hidden Gems
  • Lifestyle
  • Stedentrips
  • Unieke Belevenissen
  • Weekendje weg
  • Zon, Zee & strand

Adverteerruimte kopen op mijn website?

Heb jij interesse in het kopen van adverteerruimte op mijn website én ben je een bedrijf wat actief is in de travel & lifestyle branche? Neem dan contact op met mij door een email te sturen naar info@trvlmrk.com voor de tarieven.

Over mij

Al jaren reis ik de hele wereld over en in 2015 ben ik begonnen met mijn reiservaringen en foto’s te delen op Instagram. Ook ben ik in 2015 begonnen met het bloggen op diverse reisplatforms en heb ik mijn bedrijf TRVLMRK opgericht. De reizen waarover ik schrijf zijn een combinatie van persoonlijke reizen en reizen die ik op uitnodiging of in opdracht maak voor diverse organisaties.

Ik heb met diverse partijen samengewerkt onder andere diverse nationale verkeersbureaus, Prom Peru, Visit Antwerp, VVV Zuid Limburg, VVV Texel, Friesland.nl, Aqaba Tourism, The Yacht Week, Momomdo, FlyGRN, Campspace, diverse hotel ketens, Eindhoven Airport, The North Face, Protest, Teva, Thule, Radbag en vele anderen.

samenwerken trvlmrk, Samenwerken

Huur mij in als spreker

Wil jij jouw publiek inspireren dat het mogelijk is om van je passie je werk te maken? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe mijn leven als travel influencer is? Ik heb veel ervaring in het geven van presentaties over mijn werk als influencer evenals over de diverse bestemmingen die ik bezocht heb.

Download de TRVLMRK Mediakit

TRVLMRK – Mediakit