Samenwerken

Heb je interesse om je product, bestemming of beleving via TRVLMRK te promoten? Ik stuur je graag meer informatie over de mogelijkheden en vind het altijd leuk om een (eventuele) samenwerking te bespreken. Neem contact op met mij (Marieke Willems) door een e-mail te sturen naar info@trvlmrk.com. Of vul het formulier in! Ik neem altijd zo snel mogelijk contact met je op, maar mocht ik op reis zijn dan kan het iets langer duren.

Focusgebieden op TRVLMRK

  • Cultuur, natuur, strand
  • Unieke plekken
  • Unieke ervaringen
  • Weekendtrips
  • Citytrips
  • Lifetsyle

Adverteerruimte kopen op mijn website?

Heb jij interesse in het kopen van adverteerruimte op mijn website én ben je een bedrijf wat actief is in de travel & lifestyle branche? Neem dan contact op met mij door een email te sturen naar info@trvlmrk.com voor de tarieven.

Over mij

Al jaren reis ik de hele wereld over en in 2015 ben ik begonnen met mijn reiservaringen en foto’s te delen op Instagram. Ook ben ik in 2015 begonnen met het bloggen op diverse reisplatforms, totdat ik de knoop doorgehakt heb om mijn bedrijf TRVLMRK op te richten. Ik heb mijn baan in de bankwereld opgezegd en sinds 2018 ben ik fulltime met mijn bedrijf bezig. De reizen waarover ik schrijf zijn een combinatie van veel persoonlijke reizen als reizen die ik op uitnodiging of in opdracht heb gemaakt voor diverse organisaties.

Ik heb met diverse partijen samengewerkt: diverse nationale verkeersbureaus, Visit Antwerp, VVV Zuid Limburg, VVV Texel, Friesland.nl, Aqaba Tourism, The Yacht Week, Momomdo, FlyGRN, Campspace, diverse hotel ketens, Eindhoven Airport, The North Face, Protest, Teva, Thule, Radbag en vele anderen.

Huur mij in als spreker

Wil jij jouw publiek inspireren dat het mogelijk is om van je passie je werk te maken? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe mijn leven als travel influencer is? Ik heb veel ervaring in het geven van presentaties over mijn werk als influencer evenals over de diverse bestemmingen die ik bezocht heb.

Download de TRVLMRK Mediakit

TRVLMRK – Mediakit

Share this product!