Lifestyle

Persoonlijk: terugblik mei 2018

camper

De maand mei was gaaf! Het is alweer mijn derde maand als fulltime reisblogger en ik kan zeggen dat “Time flies when you are having fun”. Ik heb hard gewerkt, maar ook enorm genoten van de leuke dingen die ik gedaan heb. Ik ben ook erg druk geweest met de workshops Instagram die ik geef. Dat kost me ook veel tijd, maar ik vind het ontzettend leuk om daar mee bezig te zijn! 

Mei was leuk, druk en ik heb weer een paar gave reisjes gemaakt!

Wat heb ik allemaal gedaan in mei?

Met de camper op reis in Duitsland: De eerste week van mei ben ik samen met Henriette in een cool groen VW busje vertrokken naar Duitsland. Benieuwd of ik dat leuk vond? Lees dan: Hoe is het om met een camper op reis te gaan? En tips!! Ik wil je ook graag vertellen dat het Zwarte Woud ontzettend mooi is! Die regio is een echte aanrader om een paar dagen naar toe te gaan. Binnenkort komt mijn blog online wat ik allemaal voor leuke dingen heb gedaan in het Zwarte Woud!

mei, Persoonlijk: terugblik mei 2018
Het Zwarte Woud in Duitsland

Portugal: Half mei ben ik een aantal dagen naar Portugal geweest op uitnodiging van het Portugees verkeersbureau. Daar heb ik samen met een aantal andere influencers het centrale deel van Portugal bezocht. Dat is de regio die ligt tussen de bekende steden Lissabon en Porto. Het thema van de reis was street art! Ik heb ontzettend genoten van het prachtige Portugal met haar geweldige street art, het heerlijke eten, het mooie weer en het leuke gezelschap! De blog is online!

mei, Persoonlijk: terugblik mei 2018

Friesland: Ik ben in Leeuwarden geweest op uitnodiging van Lonely Planet ter ere van de derde plek die Friesland heeft veroverd in de lijst van Lonely Planet voor de beste bestemmingen in Europa voor 2018. Super gaaf dat een Nederlandse provincie zo hoog in de lijst is geëindigd!

Slovenië: Eind mei ben ik met Zita naar Slovenië gevlogen en daar ben ik op dit moment nog. We gaan de komende dagen met een auto het land ontdekken! Ik ben erg benieuwd wat ik van Slovenië ga vinden, want daar ben ik nog nooit geweest. Hou mijn site in de gaten, want ook de blog over deze reis komt snel al online!

mei, Persoonlijk: terugblik mei 2018

Instagram workshop: Samen met Kimberley van Just Go Global heb ik weer een workshop Instagram gegeven in Utrecht. Daarnaast heb ik in Wijchen in mijn eentje de workshop: “Hoe creëer je een succesvol Instagram account?” gegeven aan een groep ondernemers. Ik vond het erg leuk om mijn kennis en ervaringen te delen met deze enthousiaste deelnemers!

Nieuwsbrief: Wil je trouwens niets missen schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief! Dit kun je vinden aan de rechterkolom op mijn website!

Mijn nieuwtjes voor mei

Geplande reizen in juni: Half juni ga ik een paar dagen met mijn vader naar Limburg, naar het plaatsje Stein. We gaan kijken wat hier allemaal voor leuks te doen is! Ik ben erg benieuwd, want Limburg weet mij vaak wel te verrassen! Eind juni ga ik naar Spanje voor een hele toffe reis. Ik vlieg naar Bilbao en de eerste dagen ga ik de stad ontdekken en daarna ga ik naar een lokaal wijnfeest in de regio. Dit is een festival in Haro waar de lokale bewoners elkaar onder spuiten met waterpistolen vol wijn en ik ga daaraan deelnemen! Ik kan niet wachten om weer in mijn geliefde Spanje te zijn!

Workshop Instagram: Op 6 juni staat er weer een workshop Instagram “Hoe creëer ik een succesvol Instagram account gepland in Wijchen. En op 20 juni staat de workshop “Marktbewerking via je Instagram account” gepland bij ook in Wijchen. Wil je hierbij zijn schrijf je dan snel in, want er zijn nog maar enkele plekken vrij!

De site: Mei was de derde maand waarin mijn website live staat! Ik merk dat steeds meer mensen mijn website weten te vinden en het is leuk om de stijgende lijn te zien! Deze maand heb ik een nieuw record aan bezoekers gehaald!

De artikelen op TRVLMRK in mei

In de maand mei heb ik in totaal 15 nieuwe artikelen in het Nederlands en 15 in het Engels gepubliceerd.

Het meest gelezen artikel: De drie leukste steden in Spanje. Dit was geen nieuw artikel, maar het artikel is ergens gedeeld en daardoor hebben veel mensen het gelezen. Ik maak er nooit een geheim van dat Spanje mijn favoriete land in Europa. Dus wil je naar Spanje, lees dan wat mijn 3 favoriete steden zijn!

mei, Persoonlijk: terugblik mei 2018

Mijn eigen favoriete artikel: Het gaafste festival van Europa, La Tomatina. Vorig jaar ben ik bij dit tomaten gooien feestje geweest en dat was fantastisch! Zoiets valt eigenlijk niet te beschrijven, maar moet je meemaken! Eind augustus vind het festival weer plaats en ik kan het je zeker aanraden! Het is een unieke ervaring!

mei, Persoonlijk: terugblik mei 2018

Wat waren de leuke dingen in mei?

De camperreis naar het Zwarte Woud in Duitsland was gaaf! Ons groene Volkswagen busje genaamd “Green Westy” was een bezienswaardigheid overal waar we reden. Ondanks dat het best fris was ‘s nachts heb ik heerlijk geslapen in de camper. Ik was ook aangenaam verrast door de schoonheid van deze regio! De reis naar Portugal heeft mij een toffe introductie in de wereld van street art gegeven en de regio is zeker ook aan te raden.

Het is leuk dat de workshops die ik geef iedere keer vol zijn. Ik heb daarom deze maand ook de workshop “Marktbewerking met je Instagram account” ontwikkeld, aangezien ik merkte dat daar vraag naar is en het een mooie follow up op de andere workshop is. Het is ook erg fijn dat er een aantal mensen zijn die mij helpen met finetunen van deze workshops en het verder verbeteren van mijn trainer skills.

Wat waren de minder leuke dingen in mei?

Wat ik deze maand minder leuk vond, is dat ik merk dat ik soms gewoon echt tijd te kort kom. Ik wil zoveel doen en er ligt altijd wel een enorme to do list op mij te wachten! Het bloggen kost veel tijd en daarnaast ben ik natuurlijk ook veel op reis, waardoor ik soms dagen maar beperkt achter mijn laptop zit. Dit houdt in dat ik mega druk ben als ik in Nederland ben. Maar ja, dat is nu eenmaal hoe mijn leven er nu uitziet en het vergt soms gewoon enorm goede planning skills en ik wordt er steeds beter in gelukkig. Daarnaast heb ik in mei veel tijd gestopt in het verbeteren van mijn presentatie Instagram en heb ik, zoals eerder gezegd, een nieuwe workshop ontwikkeld!

Hoe was jouw mei?

Dit was mijn maand mei. Hoe was de maand mei bij jullie?

Meer lezen

1 Comment

Geef een reactie