Lifestyle

Persoonlijk: terugblik maart 2018

portugal

De maand maart was voor mij een hele bijzondere maand. Maanden heb ik hard gewerkt aan mijn eigen website en op 1 maart was het dan eindelijk zo ver: mijn eigen site ging live! Heel erg leuk en ook super spannend, maar voor mij was het vooral een mijlpaal die ik bereikt heb. Ik heb jarenlang in de bankwereld gewerkt, maar altijd knaagde er iets aan mij. En dan ineens kom je op een punt in je leven en weet je zeker dat je passie volgen iets is wat je gewoon moet gaan doen! Geen excuses meer verzinnen en dus heb ik de baan bij de bank niet meer en zijn al mijn zekerheden weg.

Vanaf nu ben ik erg druk om mijn droom achterna te gaan!

Wat heb ik allemaal gedaan in maart?

Spanje
Ik heb ook een aantal dagen doorgebracht samen met vier andere influencers in Catalonië bij Jacqueline en Geert, de eigenaren van het prachtige Torre Nova resort. Deze dagen bestonden uit lekker eten, mooie locaties bezoeken zoals het klooster van Montserrat en Sitges en de échte Catalaanse cultuur en natuur proeven. Het ándere gezicht van Catalonië heeft mij positief verrast! Binnenkort komt mijn blog online en kun je lezen wat ik allemaal gedaan heb!

maart, Persoonlijk: terugblik maart 2018

Portugal
Ik ben 4 dagen op uitnodiging van ALGARVE Promotion Bureau in de Algarve geweest! Ik heb genoten van deze prachtige regio, mooie wandelingen gemaakt, een wijnproeverij bezocht, het stadje Faro ontdekt, genoten van de voorjaarszon en een geweldige food tour gedaan. Wat is deze regio leuk om in het voorjaar te bezoeken! Hou mijn site in de gaten want de blog komt binnenkort online!

maart, Persoonlijk: terugblik maart 2018

Nederland
Samen met Kimberley van Just Go Global heb ik een workshop Instagram gegeven aan een groep erg enthousiaste deelnemers. Tijdens de workshop hebben wij persoonlijke successen en ervaringen gedeeld en zijn we dieper ingegaan op het optimaliseren van het bestaande account van de deelnemers. Dit was erg leuk om te doen!

maart, Persoonlijk: terugblik maart 2018
Workshop Instagram 7 maart Utrecht

Filmopnames Schiphol
Erg leuk is dat ik gefilmd ben voor een filmpje voor de Rabobank. Zenuwachtig stond ik op Schiphol om daar de crew te ontmoeten, maar wat een toffe ervaring was dit! Het thema van de film was dat je als vrijgezel zoveel vrijheid hebt om je dromen na te jagen en in mijn geval dus veel te reizen en een eigen reisblog starten.

Mijn verjaardag
28 maart was mijn verjaardag en die heb ik gevierd in Spanje. Het was een heerlijke dag die in het teken stond van heerlijk eten, een stralend voorjaarszonnetje en het bezoeken van het prachtige Montserrat!

Nieuwsbrief
Wil je trouwens niets missen schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief!

Mijn nieuwtjes voor april

De website
De maand maart stond vooral in het teken van mijn site bekend maken onder de volgers die ik al heb op mijn Instagram account en mijn Facebookpagina. En daar ben ik in April ook nog héél erg druk mee.

Worskhops Instagram
April staat er een workshop Instagram gepland en deze keer vind de workshop plaats in Wijchen. En dat is leuk, want dat is plaats waar ik de eerste 18 jaar van mijn leven gewoond heb! Er staan twee workshops ingepland op 8 mei in Utrecht en op 5 juni in Eindhoven. Ben jij een startende ondernemer, een blogger of heb jij interesse in Instagram en wil je in slechts één avond leren hoe je jouw Instagram account succesvol in kunt zetten en laten groeien? Schrijf je dan in voor de workshop Instagram!

Geplande reisjes in april
Ik ga half april een aantal dagen op stedentrip naar een nog onbekende bestemming. Op Eindhoven Airport krijg ik vlak voor vertrek te horen waar ik samen met een vriendin naar toe ga. Ik heb dus geen idee wat de bestemming van mijn volgende reis is! Ik ben zó benieuwd! Ik weet in ieder geval dat het er 20 tot 25 graden is, dus dat is een heerlijk vooruitzicht! Hou mijn site en mijn Instagram in de gaten om te weten wat de bestemming is geworden!

maart, Persoonlijk: terugblik maart 2018

De artikelen op TRVLMRK in maart

In de maand maart heb ik in totaal 17 nieuwe artikelen in het Nederlands en 17 in het Engels op mijn website geplaatst.

Het meest gelezen artikel: Waarom ik naar Iran op reis wil. Deze blog schreef ik voordat ik naar Iran op reis ging en deze reis heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Erg leuk om te zien dat er meer mensen interesse hebben om dit bijzondere land te bezoeken!

Mijn eigen favoriete artikel: Sidemen, ontdek het authenthieke en groene Bali en dat komt vooral omdat ik ontzettend fijne herinneringen aan dit mooie dorpje in Indonesië heb! Heerlijk wandelen door de knalgroene rijstvelden en genieten van de rust! Dus mocht je naar Bali gaan, sla Sidemen dan niet over!

maart, Persoonlijk: terugblik maart 2018
Waarom ik naar Iran wil

Wat waren de leuke dingen in maart?

Ik heb ontzettend veel positieve reacties gekregen op mijn website en er zijn veel mensen die mij steunen! Dit geeft mij een erg fijn gevoel en ik ben super dankbaar voor de steun en hulp van iedereen!

De reisjes naar Spanje en Portugal waren super leuk! Het was mijn eerste keer in Portugal en het land is zoveel mooier dan ik het gedacht. Tevens was ik daar met een hele gezellige groep en heb ik zoveel gelachen ook met ze! De reis naar Catalonië heeft mij een mooie kant van mijn geliefde Spanje laten zien en ik heb genoten van de gezellige dagen.

maart, Persoonlijk: terugblik maart 2018

Wat waren de minder leuke dingen in maart?

Tja, bij een nieuwe website lanceren gaat natuurlijk niet alles direct goed. In maart waren er nog zeker een aantal bugs en ontving ik feedback van mensen dat dingen toch niet zo duidelijk of logisch op mijn website staan. In overleg met de website bouwer zijn deze dingen gelukkig snel opgelost.

Er komen zoveel nieuwe dingen op mij af en mijn to do lijst is eindeloos. Er is zoveel wat ik nog moet leren en waarvan ik niet weet hoe het precies werkt. Zoveel nieuwe systemen, wachtwoorden en dingen waar ik hulp bij nodig heb. Ik ben gewoon niet de meest handige persoon op het gebied van websites en alles wat daarbij komt kijken.

Hoe was jouw maart?

Dit was mijn maand maart. Hoe was de maand maart bij jullie? Ben je nog op reis geweest, of staat er een gave reis of iets anders leuks op de planning? Laat het me hieronder in een reactie weten!

1 Comment

Geef een reactie