Lifestyle

Persoonlijk: terugblik juni 2018

lake bled

Juni was voor mij wederom een erg leuke en drukke maand. De maand is weer echt voorbij gevlogen! Ik ben de afgelopen maand erg druk geweest met de workshops Instagram en om zo de deelnemende ondernemers te helpen om hun Instagram account te laten groeien. Het is leuk om te merken dat de deelnemers zo enthousiast zijn. Ook heb ik  natuurlijk weer een paar leuke reisjes gemaakt. 

De maand Juni is voorbij gevlogen! Wat heb ik allemaal gedaan?

Wat heb ik allemaal gedaan in juni?

Roadtrip in Slovenië: Ik ben samen met een vriendin naar Slovenië geweest en we hebben een auto gehuurd en zo hebben we rondgereden in dit prachtige land. Ik kan je vertellen dat ik verliefd ben geworden op Slovenië! De natuur is adembenemend en sprookjesachtig mooi. Dit is het best bewaarde geheim van Europa en ik ga hier zeker nog een keer naar toe. Lees hier waarom ik zo enthousiast ben!

Juni, Persoonlijk: terugblik juni 2018
Lake Bled

Stein: Samen met mijn vader ben ik half juni twee dagen naar Stein geweest. Dit is een ontzettend leuk plaatsje in Limburg. We hebben gefietst, gewandeld, kastelen en musea bekeken en heerlijk gegeten en gedronken. Dus zoek je een leuke bestemming in Nederland, denk dan ook eens aan Stein.

Drenthe: Ik ben gaan kamperen in Drenthe en een tent van Decathlon getest. Ik had zin om in mijn eentje te kamperen, aangezien mijn reisjes de afgelopen maanden allemaal samen met andere personen waren. Af en toe alleen reizen vind ik heerlijk. Ik heb zelfs voor het eerst in mijn leven een tent opgezet! Ik heb genoten van de rust en heb heerlijk geslapen in de tent.

Juni, Persoonlijk: terugblik juni 2018
kamperen in Drente

Spanje: Eind juni ben ik voor een week naar Spanje gegaan om te genieten van de stad Bilbao, maar ook om deel te gaan nemen aan het wijnfestival van Haro. Op dit moment ben ik daar! Wil je weten hoe deze reis is, hou dan mijn site in de gaten!

Juni, Persoonlijk: terugblik juni 2018
Bilbao

Instagram workshop: Ik heb de workshop: “Hoe creëer je een succesvol Instagram account?” gegeven aan een erg leuke groep ondernemers in Wijchen. Het was leuk om mijn kennis en ervaringen te delen met deze enthousiaste deelnemers! De tips, tops en flops van Instagram heb ik aan ze uitgelegd. Ook heb ik de workshop “Marktbewerking met jouw Instagram account” gegeven en ook dit was weer leuk om te doen!

Nieuwsbrief: Wil je trouwens niets missen schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief! Dit kun je vinden aan de rechterkolom op mijn website!

Mijn nieuwtjes voor juli

Geplande reizen in juli: Ik ben op dit moment nog een aantal dagen in Spanje en ik heb besloten om in juli even niet te reizen. Ja, je leest het goed, een reisblogger die een maand thuis blijft! Ik heb even zin om meer tijd in Nederland te zijn en ook om even wat minder uit een koffer te leven. Juli is wat mij betreft de leukste maand in Nederland, want het is een maand vol met leuke festivals en natuurlijk de Nijmeegse zomerfeesten.

Rotterdam: Op uitnodiging van North Face ga ik een nacht slapen in een (hang)tent aan de Euromast. Het klinkt allemaal eng, maar het is een uitnodiging die ik niet wilde afslaan! Dingen doen buiten mijn comfortzone kan geen kwaad.

Workshop Instagram: In juli staat er geen workshop Instagram gepland i.v.m. de vakantie periode. Maar ik heb al wel nieuwe datums gepland voor na de zomermaanden.

De site: Mijn website staat nu 4 maanden live en het is leuk om de stijgende lijn in bezoekersaantallen te zien! Het kost veel tijd om een eigen tweetalige website te hebben, maar ik vind het erg leuk! Op mijn website staan reclames waar je op kunt klikken en er staan een aantal links op mijn site naar bijvoorbeeld booking.com. Indien iemand op de reclame klikt of via mijn site naar booking.com gaat en een hotel boekt, dan ontvang ik daar een klein bedrag voor.

De artikelen op TRVLMRK in juni

Afgelopen maand heb ik in totaal 15 nieuwe artikelen in het Nederlands en 14 in het Engels gepubliceerd.

Het meest gelezen artikel: De 5 minst bezochte landen ter wereld (maar ze zijn wel veilig én leuk).Als je écht een land wilt bezoeken waar nog bijna niemand is geweest, kies dan een land uit dit lijstje van de 5 minst bezochte landen! Ik ben benieuwd of jij wel eens van deze landen gehoord heb!

Juni, Persoonlijk: terugblik juni 2018

Mijn eigen favoriete artikel: 8 toffe dingen die je kunt doen op Gili Air. En de reden hiervoor is super simpel: dit eilandje is zó leuk! Ik was hier een aantal maanden geleden en als ik terugdenk aan mijn tijd op Gili Air dan krijg ik direct weer een glimlach op mijn gezicht!

Juni, Persoonlijk: terugblik juni 2018

Wat waren de leuke dingen in juni?

Slovenië was een reis die al mijn verwachtingen heeft overtroffen! Wat is dat land mooi. Het is ook een perfect land om met de auto te ontdekken. Maar ook een nachtje alleen kamperen vond ik ook erg fijn! De twee dagen die ik in Stein in Limburg heb doorgebracht waren ook bijzonder leuk. En de reis die ik nu aan het maken ben in Spanje is ook zó gaaf! Kortom allemaal leuke dingen dus!

Wat waren de minder leuke dingen in juni?

Eigenlijk was juni een prima maand, waarin het allemaal wel liep zoals ik wilde. Mijn draai heb ik ondertussen wel aardig geworden en dat zorgt voor meer rust in mijn leven. Maar ik moet wel bekennen dat ik geen structuur meer heb en ik ook regelmatig geen idee meer heb welke dag van de week het eigenlijk is. Maar ik mis mijn vroegere leven op kantoor nog steeds helemaal niet!

Hoe was jouw juni?

Dit was mijn maand juni. Hoe was de maand juni bij jullie?

Meer lezen

Geef een reactie