Lifestyle

Persoonlijk: terugblik april 2018

Tel Aviv

De maand april was een erg leuke maand! Het was officieel mijn tweede maand als fulltime reisblogger en ik kan zeggen dat ik nog steeds geen seconde spijt heb van mijn keuze om als ZZP’er te gaan werken. Als je werk doet wat je leuk vind, dan werk je geen seconde meer. Ik begrijp nu volledig wat ze met deze uitspraak bedoelen! Ik maak véél meer uren dan ik voorheen bij de bank werkte, maar het voelt goed om te doen.

April was een drukke, maar vooral erg leuke maand!

Wat heb ik allemaal gedaan in april?

Tel Aviv: Half april stond ik samen met een vriendin op Eindhoven Airport zonder te weten waar we naar toe op reis gingen. We kregen ter plekke een envelop overhandigd en daarin zat de bestemming. Zo spannend! Maar wat een geluk hadden we, want we zijn een paar dagen naar Tel Aviv in Israël gegaan!! Snel heb ik nog wat dingen gekocht op Eindhoven Airport en daarna zijn we in het vliegtuig gestapt en 4,5 uur later waren we in Tel Aviv. Wat hebben we genoten van deze stad! De stad is fantastisch en een dikke aanrader. Ga je naar Tel Aviv of wil je weten wat we gedaan hebben in Tel Aviv lees dan mijn blog: De route om de hoogtepunten van Tel Aviv in 1 dag te zien

April, Persoonlijk: terugblik april 2018
Jaffa

Kamperen in Duitsland: Eind april ben ik samen met Henriette (www.travelaroundwithme.com) in een cool groen VW busje vertrokken naar Duitsland. Voor alles is een eerste keer en dit is de eerste keer dat ik zo op reis ben. Via PaulCamper hebben we een busje geregeld en zijn we op pad gegaan. Op dit moment ben ik nog in Duitsland in het Zwarte Woud en de blog over wat we nu allemaal aan het meemaken zijn, komt binnenkort online!

Instagram workshop: Samen met Kimberley van Just Go Global heb ik weer een workshop Instagram gegeven aan een groep erg enthousiaste deelnemers. De workshop vond plaats bij Thuis bij Fien in Wijchen en dat is een erg leuke locatie! De groep bestond uit (startende) ondernemers en ik heb mijn persoonlijke successen en ervaringen gedeeld en uitgelegd hoe je als ondernemer jouw Instagramaccount succesvol kunt inzetten. Dit was erg leuk om te doen!

April, Persoonlijk: terugblik april 2018
Workshop Instagram 10 april

Friesland: De dagen dat het zo mooi weer was in Nederland, heb ik besloten om de boel even de boel te laten en te gaan zeilen in Sneek met een vriendin. Dit was heerlijk! Ik heb voor het eerst in maanden een dag niet op mijn mobiel gekeken en ik ben niet bezig geweest met social media etc. Het is me goed bevallen, zodat ik besloten heb dat ik mezelf wat vaker even wat offline tijd ga gunnen! Ook al is dat natuurlijk lastig, gezien mijn werk 😉

Nieuwsbrief: Wil je trouwens niets missen schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief! Dit formuliertje kun je vinden aan de rechterkolom op mijn website!

Mijn nieuwtjes voor mei

Geplande reisjes in mei: Portugal en Slovenië: Ik ga half mei weer een aantal dagen naar Portugal. In maart ben ik al naar de Algarve geweest, maar deze keer ga ik op reis naar Lissabon en Porto. Het thema van deze reis is streetart en ik kijk er naar uit om weer naar Portugal te gaan! Eind mei ga ik vervolgens een aantal dagen naar Slovenië met een vriendin. Dit land lijkt me zo mooi, maar ik ben er nog nooit geweest. We hebben een auto gehuurd via Sunnycars en we willen zo het land gaan doorkuizen en mooie plekken spotten. Ik ben erg benieuwd wat ik van Slovenië ga vinden!

Workshop Instagram: 8 mei staat er weer een workshop Instagram gepland in Utrecht en op 23 mei en 14 juni geef ik een workshop Instagram gericht op ondernemers in bij Thuis bij Fien in Wijchen. Wil je hierbij zijn schrijf je dan snel in, want er zijn nog maar enkele plekken vrij!

De site: April was de tweede maand waarin mijn website live staat en daardoor ben ik in mei nog druk bezig om ervoor te zorgen dat mijn volgers op mijn Instagram account en mijn Facebookpagina mijn site gaan bezoeken en dat is ook mijn doel nog in mei! Er waren een paar problemen deze maand, doordat mensen geen reacties konden plaatsen op berichten, maar dat is gelukkig opgelost!

De artikelen op TRVLMRK in april

In de maand maart heb ik in totaal 13 nieuwe artikelen in het Nederlands en 12 in het Engels op mijn website geplaatst.

Het meest gelezen artikel: De gaafste boomhut in Indonesië: Rumah Poohon Treehouse en in dit artikel heb ik mijn overnachting in een hele toffe en betaalbare boomhut op Bali beschreven. Ga je naar Bali, lees dan zeker even deze blog en ik raad je aan om hier dan ook een minimaal een nachtje door te brengen!

April, Persoonlijk: terugblik april 2018
Rumah Poohon Treehouse

Mijn eigen favoriete artikel: 6x wat je niet moet doen op reis en in deze blog deel ik een aantal dingen die ik geleerd heb door de vele reizen die ik gemaakt heb. Dé dingen die je juist niet moet doen op reis! Dingen waaraan ik me ook irriteer als ik mensen zie ze doen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

April, Persoonlijk: terugblik april 2018
6x wat je niet moet doen op reis

Wat waren de leuke dingen in april?

Het leukste in april is mijn reis naar Tel Aviv! Nog nooit eerder was ik in Israël geweest en deze paar dagen in Tel Aviv smaken naar meer. Israël is fascinerend en indrukwekkend en ik hoop nog een keer wat langer terug te gaan naar dit land. Ik vond het ook fijn om vanaf Eindhoven Airport te vliegen, aangezien ik in Nijmegen woon en het een stuk sneller gaat allemaal dan op Schiphol. De roadtrip en het kamperen in het coole VW busje van PaulCamper is ook fantastisch! Wat een ervaring is dat! Twee heel verschillende reizen, maar allebei zo leuk en aanraders!

Ik vind het erg leuk om de workshops Instagram te geven en om de enthousiaste reacties van de deelnemers te horen. Alle workshops zitten tot nu toe iedere keer vol en het geeft mij veel energie om mijn kennis over te dragen aan de deelnemers.

April, Persoonlijk: terugblik april 2018

Wat waren de minder leuke dingen in april?

Ik merk dat het ik zoekende ben om een balans te vinden in mijn hectische leven. Mijn werktijden zijn helemaal niet van 9 tot 5 en door het vele reizen ziet mijn week er iedere keer totaal anders uit. Geen dag lijkt op elkaar. Terwijl ik voorheen een zeer gestructureerd leventje had. Het komt regelmatig voor dat ik op zaterdag en zondag aan het werk ben, terwijl dat de dagen zijn dat mijn vrienden leuke dingen doen. En ik ook graag mijn vrienden wil zien, maar doordat mijn leven niet meer zo gestructureerd is als voorheen, ben ik hier een beetje zoekende in momenteel. Dus als iemand nog tips voor me heeft, dan hoor ik ze graag!

Hoe was jouw april?

Dit was mijn maand april. Hoe was de maand april bij jullie? Ben je nog op reis geweest, of staat er een gave reis gepland? Laat het me hieronder in een reactie weten!

Geef een reactie