Cultuur & NatuurReizen

De 3 leukste hotels met zwembad in Agra, India

taj Mahal

Jouw reis naar India is pas compleet als je de Taj Mahal hebt bezocht. De Taj Mahal is zó mooi! Dit bouwwerk is hét symbool van India. Ik ben tijdens mijn bezoeken aan de Taj Mahal betoverd door de ongekende schoonheid ervan. De Taj Mahal ligt in het plaatsje Agra, op een paar uur rijden vanaf New Delhi. Aangezien de Taj Mahal op z’n mooist is ‘s ochtends vroeg bij zonsopkomst, is het aan te raden om een hotel in Agra te regelen. Maar er zijn zoveel hotels in Agra….. ik help je met een hotel met zwembad kiezen in Agra.

Ik heb mijn 3 favoriete hotels met zwembad in Agra voor jou uitgezocht!

1. Hotel Taj Resorts

Ik heb zelf twee keer geslapen in het Hotel Taj Resorts. Daarom staat dit hotel met zwembad in Agra op de eerste plek. Het personeel is vriendelijk en de locatie is geweldig! Het hotel ligt erg dichtbij (500 meter) de ingang van de Taj Mahal. Vanaf het dakterras zie je de Taj Mahal. Ik heb zo genoten van het bewonderen van de Taj Mahal vanaf het dakterras! De kamers zijn ruim en schoon. Er is een heerlijk zwembad op het dak. Dit hotel biedt haar gasten massages en een sauna, evenals een gratis ophaaldienst vanaf het treinstation in Agra.

  • Prijs per nacht is vanaf €27,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor Hotel Taj Resorts.

hotels met zwembad Agra, De 3 leukste hotels met zwembad in Agra, India
Hotel Taj Resorts

2. The Grand Imperial – Heritage Hotel

Dit is een mooi hotel gebouwd in een typische oud Indische stijl. En verdient een plek in deze lijst met 3 leuke hotels met zwembad in Agra. Ik vind het een heritage hotel met een smaakvolle inrichting. Het ontbijt en het diner zijn goed en ‘s avonds wordt er live Indische muziek gespeeld. De tuin van het hotel is prachtig en hier kun je heerlijk zitten en wat drinken. De kamers zijn authentiek ingericht en ruim. De locatie is lekker rustig en daardoor is het in dit hotel rustig vertoeven in de hectische stad Agra.

  • Prijs per nacht is vanaf €44,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor The Grand Imperial – Heritage Hotel

hotels met zwembad Agra, De 3 leukste hotels met zwembad in Agra, India
The Grand Imperial – Heritage Hotel

3. Courtyard by Marriott Agra

De servicegerichtheid van het personeel in dit hotel is geweldig. Het is het duurste hotel in deze lijst met hotels met zwembad in Agra. Ook het buffet in het restaurant is uitstekend en het ontbijt is enorm uitgebreid. Er is een buitenzwembad, een fitnesscentrum en een spa- en wellnesscentrum. Er zijn ook 4 eetgelegenheden. In dit hotel kom je op adem en tot rust na een bezoekje aan het volle en hete Agra. Ik vond de slaapkamer prachtig en lekker ruim.

  • Prijs per nacht is vanaf €56,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor Courtyard by Marriot Agra.

hotels met zwembad Agra, De 3 leukste hotels met zwembad in Agra, India
Courtyard by Mariott Agra

Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Agra!


De beste reistijd voor de Taj Mahal

De beste reistijd voor de Taj Mahal zijn de maanden november tot en met februari. Dit is na afloop van de moessonperiode. In deze maanden liggen de temperaturen rond de 25 graden. De maanden mei en juni vormen de heetste periode en dan kan het echt heel warm worden. Na deze hete maanden volgt van juni tot en met oktober de regenperiode en dan valt er in de namiddag een flinke regenbui.


Tip boeken India


De Taj Mahal

India

* Dit artikel bevat affliate links. Lees meer in de disclaimer.

Geef een reactie