Lifestyle

De 3 leukste boeken die ik deze maand gelezen heb (2)

boeken

Deze zomer heb ik weer een aantal leuke boeken gelezen! Heerlijk vind ik het om even niets te doen en een boek in de zon te lezen. Dit zijn mijn drie tips met de leukste boeken die ik deze maand gelezen heb.

De 3 leukste boeken die ik afgelopen maand gelezen heb.

1. De Zeven Zusters, Lucinda Riley

Deze serie is momenteel ontzettend populair momenteel en ik dacht eerlijk gezegd dat ik het niet leuk zou vinden. Maar op Schiphol heb ik me toch laten verleiden door deel 1 van deze serie te kopen. Vooral omdat het boek niet zo duur was en het boek lekker dik was. Ik ben begonnen met lezen in het vliegtuig en ik kon het boek direct al niet meer wegleggen. Wat een fascinerend verhaal! Het boek gaat over 7 zussen die allemaal geadopteerd zijn en na het overlijden van de adoptievader krijgen ze aan brief waarin een hint staat over de afkomst. In deel 1 gaat de oudste zus op zoek naar haar biologische ouders en de zoektocht brengt haar naar Brazilië. Het verhaal bestaat uit twee verhaallijnen, het nu en het verleden. Normaal hou ik niet zo van boeken die honderd jaar geleden afspelen, maar in dit boek wel. Het is zo interessant en voert je terug in de tijd op een leuke manier en in dit geval naar de bouw van het beroemde de beeld van Christus in Rio. Dikke aanrader dit boek! Ik heb deel 2 inmiddels ook gekocht!

  • Kijk hier voor meer informatie over dit boek!


2. De Ontdekking, Harlan Coben

Harlan Coben is één van mijn favoriete schrijvers wat betreft thrillers. Al zijn boeken zijn gewoon goed! Hij is de koning vn thrillerboeken wat mij betreft. Ook dit boek heb ik weer met heel veel plezier gelezen. In dit boek gaat Simon op zoek naar zijn dochter Paige, die aan de drugs is geraakt en van huis is weggelopen. Zijn zoektocht leidt hem naar de duistere onderwereld en kent veel leuke en spannende wendingen. Ook een boek dat ik tijdens het lezen gewoon niet weg kon leggen. Het verhaal is meeslepend, geloofwaardig en verrassend. Aanrader voor iedereen die van thrillers houdt!

  • Kijk hier voor meer informatie over dit boek.


3. Bonita Avenue, Peter Buwalda

Dit is een boek dat ik al een tijdje in mijn boekenkast heb staan en ooit eens gelezen had. Maar ik heb dit boek opnieuw gepakt en de bijna 600 pagina’s nogmaals gelezen. Ik vind dit boek een meesterwerk. Het gaat over een vader, een briljante wiskundige en minister van onderwijs, en de band met zijn gezin. Zijn dochter en haar vriend verdienen geld met online naaktfoto’s plaatsen en verkopen. En dat zorgt voor de nodige problemen. Het verhaal is misschien op sommige punten wat ongeloofwaardig, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Dit is een boek dat lekker wegleest!

  • Kijk hier voor meer informatie over dit boek.

Tip: Ik neem altijd een e-reader mee op reis. De kobo modellen bij bol.com zijn goed geprijst en super handig!


Boeken

Cadeaus

Geef een reactie