Instagram trainingen

Instagram alleen voor jongeren? Absoluut niet! Met inmiddels meer dan 1 miljard gebruikers is Instagram één van de belangrijkste, populairste en snelst groeiende social media kanalen van dit moment. Als ondernemer kun je niet meer om Instagram heen, want ook jouw doelgroep zit op Instagram. Ik heb zelf méér dan 100.000 volgers op Instagram en ken daardoor alle kneepjes van het vak!

Herken jij jezelf hierin?

  • Leuk al die ‘kiekjes’ op Instagram, maar wat kan ik hier nu zakelijk mee?
  • Je hebt moeite om boeiende en pakkende onderwerpen te vinden.
  • Een leuke afbeelding plaatsen lukt wel, maar hoe kan ik nu met relevante foto’s en teksten volgers aan me binden?
  • Je hebt al een tijdje een Instagram account, maar deze staat eigenlijk een beetje ‘stil’.

Zo ja, dan is een training Instagram geschikt voor jou!

De volgende workshop staat gepland op vrijdag 8 november van 10:00u tot 17:00u bij Droom in Beuningen (bij Nijmegen). Kijk hier voor meer informatie voor de Instagram workshops.


Online trainingsprogramma Instagram zakelijk inzetten

Wil je zelf bepalen wanneer én in welk tempo je een training volgt? De Instagram trainingen kun je online volgen. Met de online modules loop je stap voor stap door de training heen en kun je de bijbehorende video’s zo vaak als je wil terugkijken. Naast het delen van mijn kennis en ervaring, krijg je per module diverse opdrachten en oefeningen. Er zijn twee online trainings modules: Instagram zakelijk inzetten basis en gevorderden.

Informatie & aanmelden online trainingsprogramma

instagram training, Instagram trainingen


Wie ben ik?

Ik ben Marieke Willems, eigenaar van TRVLMRK en mede-eigenaar van Pak Academie (een social media bureau). Ik ben online influencer op het gebied van Travel & Lifestyle en ik heb méér dan 100.000 volgers op Instagram. De afgelopen jaren ben ik meerdere uren per dag op actief geweest op Instagram en heb hierdoor echt alle kneepjes van het vak geleerd.

‘Hoe zet je nu een merk neer op Instagram? Hoe bind je jouw volgers? En hoe maak je nu een goede advertentie, zodat je daadwerkelijk ook iets verkoopt via Instagram?’ Dat zijn dingen die ik je ga leren in de online Instagram training.

instagram training, Instagram trainingen