ReizenStedentrip

De 3 leukste hotels met zwembad in Sevilla

Sevilla

Sevilla is een heerlijke stad in Spanje en is de hoofdstad van de prachtige provincie Andalusië. Op iedere hoek van de straat is een tapasbar, de sfeer is er fijn en de stad kent talloze gave bezienswaardigheden. Ben je op zoek naar leuke hotels met zwembad in Sevilla? Ik heb mijn favoriete hotels voor je uitgezocht!

De 3 leukste hotels met zwembad in Sevilla.

1. Hotel Doña María

Hotel Doña María is een heerlijke plek om een aantal nachten te verblijven! Het hotel ligt zeer centraal in het centrum en alles ligt op loopafstand. Het zwembad op het dak is zo fijn. Ik vond het heerlijk om daar af en toe even af te koelen en te genieten van het geweldige uitzicht. De sfeer in het hotel is prettig en ook de kamers zijn fijn. De prijs- kwaliteit verhouding van dit hotel is perfect! Prijs vanaf €80,- per kamer.

Check hier de prijzen van Hotel Doña María Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Sevilla!
hotels zwembad Sevilla, De 3 leukste hotels met zwembad in Sevilla
Hotel Doña María

2. Hotel Bécquer

De service in dit hotel is fantastisch en het personeel is enorm vriendelijk. Ook dit hotel heeft een heerlijk zwembad op het dak en er zijn gratis handdoeken beschikbaar bij het zwembad. De kamer is zeer fijn met voldoende  kastruimte, een goed bed en met een mooie en schone badkamer. Het ontbijt is fantastisch en zeer uitgebreid. De  locatie van het hotel is ook centraal op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Prijs vanaf €75,- per kamer.

Check hier de prijzen van hotel Bécquer! Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Sevilla!
hotels zwembad Sevilla, De 3 leukste hotels met zwembad in Sevilla
Hotel Bécquer

3. Silken Al-Andalus Palace

Dit is een heerlijk hotel met een groot zwembad. De kamers zijn mooi en het ontbijt is ontzettend uitgebreid. Er is ook een restaurant aanwezig in het hotel. Het hotel ligt iets buiten centrum, maar de bus naar het centrum van Sevilla (15 minuten) stopt om de hoek en gaat iedere 20 minuten. Ook fijn is dat je aan de service desk bij het hotel tickets kunt reserveren voor de kathedraal en het Alhambra, zodat je niet in de rij hoeft te staan. Prijs vanaf €48,- per kamer.

Check hier de prijzen van hotel Silken Al-Andalus Palace! Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Sevilla!

hotels zwembad Sevilla, De 3 leukste hotels met zwembad in Sevilla
Silken Al-Andalus Palace

Dit vind ik de leukste hotels met zwembad in Sevilla! Heb jij nog aanvullingen?


Top 3 boeken Sevilla


Sevilla

Stedentrips in Spanje

Spanje

Geef een reactie