Cultuur & NatuurReizen

De 3 leukste hotels met zwembad in Bagan, Myanmar

bagan

Ga jij binnenkort naar Myanmar? Dan weet ik zeker dat jij ook de tempels van Bagan gaat bezoeken! Op een oppervlakte van ongeveer 40km staan méér dan 4400 oude tempels, pagodes, stoepa’s en kloosters. Dit vormt daarmee het grootste tempelcomplex in de wereld. Het hele gebied van Bagan ademt een sfeer uit die ik zo mystiek vind en nergens anders ter wereld zo ervaren heb. Ik heb voor jou mijn favoriete hotels met zwembad in Bagan uitgezocht.

Dit zijn mijn 3 favoriete hotels met zwembad in Bagan!

1. Bagan View Hotel

Een erg leuk hotel met zwembad om te verblijven is het Bagan View Hotel. Het hotel ligt in New Bagan op een prima locatie en op 2 km van de Manuha-tempel. In 20 minuten fietsen/ebiken ben je al bij de pagodas! Het dakterras is prachtig. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Het hotel is zowel van buiten als binnen mooi. De accommodatie verzorgt elke dag een uitgebreid en lekker ontbijtbuffet. Bij de receptie kun je terecht voor tips over bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving.

  • Prijs per nacht is vanaf €28,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor Bagan View Hotel.

hotels met zwembad in Bagan, De 3 leukste hotels met zwembad in Bagan, Myanmar
Bagan View Hotel

2. Royal Bagan Hotel

Dit is één van de heerlijkste hotels met zwembad in Bagan. Prachtige kamers en een hele fijne, ruime badkamer. Het ontbijtbuffet bestaat uit een keuze voor Westers of Oosters ontbijt met iedere dag wisselende gerechten. Het personeel is zeer vriendelijk en geinteresseerd. Er is een lekker zwembad bij het hotel, maar dit is helaas niet heel erg groot. De kamer en badkamer zijn ruim en schoon. Het hotel ziet er mooi uit en is van alle gemakken voorzien.

  • Prijs per nacht is vanaf €25,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor Royal Bagan Hotel.

hotels met zwembad in Bagan, De 3 leukste hotels met zwembad in Bagan, Myanmar
Royal Bagan Hotel

3. Bagan Thiripyitsaya Sanctuary Resort

Dit is een erg mooi resort wat op een mooie plek aan de rivier ligt. Aan de andere kant van het resort zie je de bergen liggen en hierdoor is het een heerlijke plek om te verblijven. Het resort ligt in Oud Bagan en heel erg dicht bij de tempels! Er is veel aandacht besteed aan het design van het resort. Er is een mooi zwembad bij dit resort en de zonsondergang is prachtig om vanaf je huisje te bekijken. Dit is één van de duurdere hotels met zwembad in Bagan, maar een erg fijne plek!

  • Prijs per nacht is vanaf €69,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor Bagan Thiripyitsaya Sanctuary Resort.

hotels met zwembad in Bagan, De 3 leukste hotels met zwembad in Bagan, Myanmar
Bagan Thiripyitsaya Sanctuary Resort

Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Bagan!


Tips boeken Myanmar


Bagan

* Dit artikel bevat affliate links. Lees meer in de disclaimer.

Geef een reactie