ReizenStedentrip

De 3 leukste hotels met zwembad in Hanoi

hotel Hanoi

Voor veel mensen is Hanoi het startpunt van hun reis naar Vietnam. Hanoi is een erg levendige en leuke stad! Ben je op zoek naar leuke hotels met zwembad in Hanoi? Ik heb mijn 3 favoriete hotels voor je uitgezocht!

De 3 leukste hotels met zwembad in Hanoi!

1. The Lapis Hotel

Dit leuke hotel ligt midden in het centrum, maar wel op een rustige locatie waar je geen last hebt van geluidsoverlast. Het ontbijt is super in dit hotel! Er is een fijn zwembad op het dak op de 11e verdieping. Dit zwembad is wel wat klein, maar er is ook een kleine spa aanwezig. Het personeel spreekt allemaal goed Engels en is zeer behulpzaam. De prijs kwaliteit verhouding van dit hotel is perfect. Prijs vanaf €59,- per kamer.

Check hier de prijzen van The Lapis Hotel Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Hanoi
hotels zwembad Hanoi, De 3 leukste hotels met zwembad in Hanoi
The Lapis Hotel

2. O’Gallery Majestic Hotel & Spa

Dit hotel heeft enorm mooie, nette en ruime kamers. Elke dag krijg je verse bloemen op je kamer! De locatie is lekker centraal in de Franse wijk en de bezienswaardigheden liggen allemaal op loopafstand. De service die ze je bieden in dit hotel is zeer fijn. De Wifi werkt erg goed in dit hotel! Het zwembad is heerlijk met erg fijne ligstoelen. Prijs vanaf €89,- per kamer.

Check hier de prijzen van O’Gallery Majestic Hotel & Spa Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Hanoi

hotels zwembad Hanoi, De 3 leukste hotels met zwembad in Hanoi
O’Gallery Majestic Hotel & Spa

3. The Light Hotel

Het ontbijtbuffet is het beste wat ik in jaren heb gezien: fruit/muesli/yoghurt, brood met verschillende soorten beleg, ei, warme gerechten, sushi en nog veel meer. De kamers zijn ruim, schoon en met een goede airconditioning. Het hotel ligt in het Old Quarter en alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Het zwembad ligt op een toplocatie: boven op het dak met geweldig uitzicht over Hanoi. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Prijs vanaf €47,- per kamer.

Check hier de prijzen van The Light Hotel Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Hanoi
hotels zwembad Hanoi, De 3 leukste hotels met zwembad in Hanoi
The Light Hotel

Dit vind ik de 3 leukste hotels met zwembad in Hanoi! Heb jij nog tips?


Tip boeken Vietnam


Vietnam

Geef een reactie