Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op TRVLMRK.com. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met de disclaimer.

Er wordt altijd veel aandacht besteedt aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van TRVLMRK.com kunnen geen enkele rechten ontleend worden. TRVLMRK.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van TRVLMRK.com. Tevens is TRVLMRK.com niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt

Gesponsorde producten, reizen en diensten

Op TRVLMRK.com verschijnen artikelen waarin ik producten, reizen en diensten noem. Vaak zijn dit dingen die ik zelf heb betaald of heb gevonden, maar het komt weleens voor dat bedrijven en organisaties mij producten toesturen. Ook worden er regelmatig reizen of andere diensten aangeboden.

Ondanks dat ik deze producten niet zelf heb aangeschaft of deze reizen niet zelf heb betaald, ben ik altijd zo eerlijk mogelijk over wat ik ervan vindt. Als iets niet bevalt, dan wordt het überhaupt niet geplaatst of je leest er mijn eerlijke mening over.

Wanneer een artikel een product, dienst of reis bevat die ik niet zelf heb betaald of die is ontstaan door middel van een betaalde samenwerking, dan zal dit duidelijk worden vermeld in het artikel.

Advertorials

Op TRVLMRK.com verschijnen ook wel eens artikelen van derden. Deze worden doorgaans advertorials genoemd en zijn soms berichten die door derden zijn geschreven of deels door mij. Dit zijn ook artikelen waar ik een vergoeding voor kan ontvangen. Aan TRVLMRK.com wordt veel tijd en geld besteed en door advertorials kan dit onder andere worden bekostigd. Er zullen nooit advertorials plaatsen voor producten en/of bedrijven waar ik niet achtersta.

Affliates

TRVLMRK.com werkt samen met affiliate partijen als Tradetracker en met de partnerprogramma’s van Bol.com en Booking.com. Het is dus mogelijk dat TRVLMRK.com een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via links vanaf deze website.

TRVLMRK.com heeft het recht deze disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.