Cultuur & NatuurReizen

De 3 leukste hotels in Ubud met zwembad

ubud

Jaarlijks gaan er veel mensen op reis naar Bali en veelal is Ubud een plek waar iedereen wel een paar dagen naar toe gaat. En terecht wat Ubud is erg leuk! Ik ben een aantal keer in Ubud geweest en de omgeving van Ubud is ontzettend mooi en overal zie je enorme knalgroene rijstvelden. Ubud is heel erg populair en daarom zijn er veel hotels, winkels, restaurants en toeristen. Maar er heerst een sfeer in Ubud die prettig aanvoelt en dat zorgt ervoor dat ik van Ubud hou! En er zijn veel leuke hotels met zwembad in Ubud!

Ik heb mijn 3 favoriete hotels in Ubud met zwembad voor je op een rij gezet.

1. Ubud Terrace

Het is zeker aan te raden om een beetje uit de drukte van de hoofdstraten een hotel te zoeken! Zelf heb ik tijdens mijn laatste reis naar Ubud een aantal nachten geslapen in het hotel Ubud Terrace. Wat mij betreft dikke aanrader en daarom staat hij op nummer 1 van leuke hotels in Ubud met zwembad! De bungalows zijn ontzettend groot en schoon! Het is er lekker rustig en vooral heel erg groen in de tuin rondom de huisjes. Heerlijk dus om op de veranda bij jouw bungalow te zitten en te relaxen. Dit hotel ligt direct aan de hoofdstraat, dus lekker centraal, maar je hebt totaal geen geluidsoverlast. Er is ook een heerlijk zwembad bij het hotel.

  • Prijs per nacht is vanaf €25,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor Ubud Teracce.

hotels in Ubud met zwembad, De 3 leukste hotels in Ubud met zwembad
Ubud Terrace

2. Pertiwi Bisma 2

Dit hotel ligt in een erg mooie omgeving op een heerlijke plek in Ubud. Alles is goed te bereiken met een scooter of gewoon door te lopen. Vooral het personeel is erg prettig. De kamers zijn erg mooi en de accommodatie is leuk. Ook dit hotel heeft een gezellige tuin. Het grote pluspunt is de gave infinity pool en dit zwembad is heerlijk met een gaaf uitzicht op de rijstvelden. Dit maakt dit hotel één van de leukste hotels in Ubud met zwembad! De ruime kamers worden soms wel 2x schoongemaakt per dag. Aanrader dus!

  • Prijs per nacht is vanaf €63,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor Pertiwi Bisma 2.

hotels in Ubud met zwembad, De 3 leukste hotels in Ubud met zwembad
Pertiwi Bisma 2

3. Sri Bungalows Ubud

Dit hotel heeft van alle hotels met zwembad in Ubud de mooiste ligging, namelijk in een oase van rust tussen de rijstvelden. Maar toch ligt het hotel centraal t.o.v. alle bezienswaardigheden van Ubud. Het hotel heeft twee redelijk grote zwembaden. Het ontbijt is goed en het personeel is vriendelijk. Je kunt een scooter huren bij het hotel. De kamers zijn prachtige met een mooi hemelbed. De service van dit hotel is erg goed.

  • Prijs per nacht is vanaf €33,- voor een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt.

Klik hier voor meer informatie en actuele prijzen voor Sri Bungalows Ubud.

hotels in Ubud met zwembad, De 3 leukste hotels in Ubud met zwembad
Sri Bungalows Ubud

De beste reistijd voor Bali

Bali heeft twee seizoenen: het natte seizoen en het droge seizoen. Op Bali valt vanaf oktober tot april de meeste regen en de piek van dit regenseizoen ligt in december en januari. De buien zijn vooral kort en heftig en vallen aan het einde van de dag. In het droge seizoen regent het ook zo nu en dan, maar de hoeveelheden en de frequentie van de buien is een stuk lager.

De ligging van Bali vlak bij de evenaar zorgt ervoor dat het aan de kust van Bali het hele jaar warm is met temperaturen rond de 30 graden. Maar de temperaturen in het hoger gelegen binnenland zijn koeler door de hoogteverschillen. Overdag is het vrijwel altijd rond de 30 graden en ‘s nachts koelt het bijna altijd af naar 24 graden. Hou er rekening mee dat in het natte seizoen de luchtvochtigheid hoger is, waardoor het klammer en benauwder aanvoelt.

De beste reistijd voor Bali is tussen mei en september en de natuur is op zijn mooist aan het begin van deze maanden. Wanneer je voor de zon komt en op het strand gaat liggen zijn augustus en september de beste maanden.

  • Niet wat je zoekt? Vind hier meer accommodaties in Ubud!
Bekijk hier mijn reisroute voor Bali en Lombok 2 weken

hotels in Ubud met zwembad, De 3 leukste hotels in Ubud met zwembad


Ubud

Bali

Indonesië


Tips boeken Bali

* Dit artikel bevat affliate links. Lees meer in de disclaimer.

1 Comment

Geef een reactie