Cultuur & NatuurReizen

3 dingen die je moet doen in Kotor, Montenegro

kotor

Kotor is een erg leuk en charmant stadje en is gelegen aan één van de mooiste baaien van het land Montenegro. De middeleeuwse architectuur en het aanwezige culturele erfgoed hebben ervoor gezorgd dat Kotor op de werelderfgoed lijst van UNESCO staat vermeld. Ik vind Kotor een geweldig mooie plek om te bezoeken, ondanks dat ik de pech had dat het best een regenachtige en koude dag was toen ik in Kotor bezocht. Kotor is best wel klein en ik heb het hele stadje in één dag kunnen zien. Wat is Kotor een fascinerende oude stad en de ligging is zo mooi! Wat zijn leuke dingen om te doen in Kotor?

Dit zijn de drie leukste dingen die ik in Kotor gedaan heb!

Waar ligt Kotor?

Kotor ligt aan één van de mooiste baaien van Montenegro en dit stadje is bijzonder om verschillende redenen. Toen ik Kotor voor het eerst zag, maakte Kotor direct een en onuitwisbare indruk op mij. Vanaf de zee en ook vanaf het land is het stadje prachtig gelegen op een plek waar moeder natuur op haar best is. Het ligt namelijk aan het enige natuurlijke fjord in zijn soort in de gehele wereld. Deze baai ligt staat heel erg hoog op de lijst van mooiste baaien ter wereld. Dit zie je direct als je in Kotor bent! Kotor ligt op ongeveer 2 uur rijden vanaf Dubrovnik (Kroatië) en daarom is het een populaire bestemming voor een dagtripje vanuit Dubrovnik.

dingen doen Kotor, 3 dingen die je moet doen in Kotor, Montenegro


Montenegro

Oost Europa

dingen doen Kotor, 3 dingen die je moet doen in Kotor, Montenegrodingen doen Kotor, 3 dingen die je moet doen in Kotor, Montenegro

Geef een reactie